Els tallers oberts – 6a edició- artistes de Cambrils i de Vilafortuny 30/11/2013 – 01/12/2013

Dins els tallers oberts – 6a edició- artistes de Cambrils i   de Vilafortuny amb el suport del Departament de Cultura de  l´Ajuntament de Cambrils.

El taller de  Montserrat Recasens i Pahí junt amb l´artista invitada Eulàlia Calzada, fan reflexió de perquè en els temps que estem vivint, l´Art és del tot necessari.

L´Art, com un valor i una riquesa per una societat que devalla amb valors i economia, que demana un canvi, un aixecar el cap i veure que no tot és consumisme i posseir per anar acumulant.

L´Art entès pels que obren canals i mostren una mirada hol.lística i en comunió amb  el tot.

Com bé diu l´artista, Josef Beuys, “Tohom és un artista” i la vida i la nostra actitud davant d´ella pot ser una obra d´art, si  aquesta la vivim conscients i també valorem els qui fan, els creadors, aquells que escruten dins la pròpia ànima o creen comunicació per millorar la nostra existència, i fer-nos més dignes i així donar pas a noves generacions.

Sovint, allò que busquem és dins nostre i amb la plasticitat d´altres cervells  recerquen realitats de l´inconscient  on ens fan explorar noves dimensions, noves realitats.

Apreciem doncs aquells que treballen per millorar la nostra existència i deixem que ens atrapin, que ens revelin, que ens sorprenguin, que ens facin vibrar.

Ja n´hi a prou de seguir com a xaiets i viure en l´hedonisme, estem aquí per descobrir, pensar i no pas per desconnetar.

Els artistes, ara més reals, més persones que mai, estan presents sense por a dir el que pensen, des del seu llenguatge plàstic, en aquest cas, des del silenci.

Eulàlia Calzada Balcells

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: